Peutergroep

peutergroepEvBKinderopvang Mundo verzorgt op onze school peutergroep Edje van Beinum. De gezellige ruimte is op een leuke en uitdagende wijze ingericht voor 16 peuters. Steigerhout en natuurlijke materialen, warme kleuren, tafeltjes en stoeltjes op kindhoogte en uitdagende speelplekjes zijn de basis van de inrichting.

Ook binnen de peutergroep is speciale aandacht voor de Engelse taal. Engelstalige peuters leren spelenderwijs Nederlands en Nederlandstalige peuters komen spelenderwijs in aanraking met de Engelse taal. In de peutergroep is van alles te beleven op gebied van bewegen, kunst, natuur en de wereld ontdekken. Kijk voor meer informatie op de website van Mundo.

De peutergroep is voor kinderen van 2 tot 4 jaar en biedt opvang op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend. Opvang is mogelijk voor een halve dag (7.00 -12.30 uur incl. een warme maaltijd) of voor een korter dagdeel (8.30-11.30 uur, excl. een warme maaltijd). Vroege vogels kunnen tussen 7.00 uur – 7.30 uur ook lekker bij ons ontbijten.

Geïnteresseerd? Neem contact op met Adrie Zevenbergen, 06-15 90 51 32, adrie@kinderopvangmundo.nl.

Let op: Vanaf 1 januari 2018 worden alle peuterspeelzalen kinderdagverblijven. Ouders van kinderen op een peuterspeelzaal krijgen dan misschien recht op kinderopvangtoeslag. Kijk hier voor meer informatie

Bewaren

Bewaren