Aanleg moestuin

We zijn verheugd u te kunnen informeren over een spannende nieuwe ontwikkeling hier op school: de aanleg van een moestuin naast ons Voedselbosje! Dankzij de inzet en het enthousiasme van enkele ouders zijn we begonnen met het creëren van een groene oase waar onze kinderen kunnen leren, ontdekken en groeien.

De moestuin zal niet alleen dienen als een educatieve ruimte waar kinderen kunnen leren over de natuur, planten en voeding, maar het zal ook een plek zijn waar ze belangrijke levenslessen kunnen opdoen, zoals verantwoordelijkheid, samenwerking en duurzaamheid.

We zijn ontzettend dankbaar voor de ouders die dit project hebben mogelijk gemaakt door hun tijd, energie en expertise te investeren. Hun toewijding is inspirerend en laat zien hoeveel we kunnen bereiken door samen te werken als gemeenschap.

We willen alle ouders aanmoedigen om betrokken te raken bij dit initiatief. Of het nu gaat om het helpen bij het onderhoud van de tuin, het geven van workshops aan de kinderen of het delen van ideeën en suggesties, uw bijdrage is van onschatbare waarde en zal bijdragen aan het succes van de moestuin.

We kijken uit naar de groei en bloei van onze moestuin en de vele waardevolle leermomenten die het onze kinderen zal bieden.