Groot succes: 22 verhuisdozen vol speelgoed voor de inzamelactie van Toys’n Wrap!

In de week van 7 tot 11 november 2022 heeft de Eduard van Beinum de inzamelactie van Stichting Toys’n Wrap gesteund. Leerlingen konden dozen vullen met speelgoed dat nagenoeg nieuw is. De dozen hebben in de gang bij de ingang van de school gestaan.

Op het laatste moment is besloten de actie te verlengen. Daardoor werd het mogelijk om op maandag 14 november ook nog te doneren.

Tromgeroffel… het resultaat!

Er zijn minstens 22 volle verhuisdozen verzameld! Dat is onwijs gaaf! En dat mag wel een succes worden genoemd. Donaties bestonden uit boeken, spelletjes en puzzels gedoneerd. Er werden zelfs een fiets en twee stepjes gedoneerd! Ook op andere scholen was het een succes. Kijk maar eens op Instagram van Toys’n Wrap.

Mede namens Toys’n Wrap – dank u wel!

Wij willen natuurlijk ouders, verzorgers, kinderen en iedereen die speelgoed gedoneerd hebben, hartstikke bedanken! We bedanken u namens het team, Stichting Toys’n Wrap en ouders die dit geregeld hebben. Maar natuurlijk voornamelijk bedankt namens alle kinderen die dit jaar dankzij jullie een hartstikke mooi cadeau krijgen.

Wat doet Stichting Toys’n Wrap?

Met de feestmaand december in aantocht zamelt de Stichting Toys ‘n Wrap jaarlijks in november zo-goed-als-nieuw speelgoed in met als doel dat dit terecht komt bij kinderen in en om Rotterdam voor wie het krijgen van een cadeau in de decembermaand niet vanzelfsprekend is. Het Centrum Jeugd & Gezin (CJG) zorgt voor de verspreiding: zij weten namelijk als geen ander welke gezinnen deze cadeaus het hardst nodig hebben.


Een kleine moeite met grootse impact voor deze kinderen. Want van alle kinderen in Nederland die in armoede leven wonen naar verhouding de meesten in Rotterdam. 18 procent van de Rotterdamse kinderen leeft in een gezin met een laag inkomen. Dit is ruim twee keer zoveel als gemiddeld in Nederland. Vorig jaar zijn er ruim 11.000 cadeaus ingezameld en verspreid. Bizar veel maar dat geeft wel aan dat er echt behoefte aan is! Dat zal dit jaar alleen maar meer zijn.

Meer informatie over Toys’n Wrap

Kijk op de website en op socials om op de hoogte te blijven!