Maquette van de school gemaakt door leerlingen van groep 8.

Lotte,Linne,Floor,Feline,Lizzy,Liva en Bânou uit groep 8 hadden voor O.J.W. de opdracht om een maquette te maken van de school en het schoolplein. Daarbij hebben ze spullen uit de natuur gebruikt ,zoals kleine takjes, steentjes, blaadjes en zand. Eerst was het idee dat ze in tweetallen de school maakten, maar omdat meerdere mensen aan de maquette gingen werken mochten ze het samen doen.

Op voorwaarde dat ze de school én het schoolplein maakten. Ze begonnen met de ondergrond en gingen verder met de gymzaal en het schuurtje. Toen gingen ze verder met de afmeting van het schoolgebouw en tegelijk met het schoolplein. Daarna gingen een paar meiden de muren aan elkaar vastmaken en de rest ging verder aan het schoolplein. Toen de grootste dingen af waren gingen ze verder aan de kleine details zoals de prullenbak,bankje en paaltjes.

Als finish touch deden ze er nog lichtjes bij en voila. Ze hebben er aan gewerkt in de OJW lessen en zelfs uren na schooltijd!

De maquette is te zien op de begane grond, vlak voor het trappenhuis van de bovenbouw. Ze hebben er ongeveer 11 uur aan gewerkt.